Życie Podkarpackie nr 41/2017 Życie Podkarpackie nr 41/2017

Życie Podkarpackie - informacje z regionu Przemyśla, Jarosławia, Lubaczowa, Przeworska

Życie.pl, nr 290/2017, Wtorek 17 października 2017 r., Wiktora i Małgorzaty
Opublikowano
Jarosław
Mieszkańcy docenili lokalne potrawy i wyroby
Bogactwo dań tradycyjnych i nie tylko. Smaki, z których słynie ziemia jarosławska. Wyroby regionalne z okolic oraz warsztaty kuchni i sztuki ludowej. Wszystkie te elementy złożyły się na odbywający się kilka dni temu Jarmark Smaków Ziemi Jarosławskiej.
fot. Bogusława Pajda
Gospodynie wiejskie z Piasków zachęcały do próbowania swoich potraw.
Pomimo upalnej pogody impreza cieszyła się sporym zainteresowaniem. Mieszkańcy mogli wziąć udział w warsztatach sztuki i kuchni ludowej, przygotowanych przez Lokalną Grupę Działania. W wydarzeniu uczestniczyli wystawcy z Jarosławia i okolic. Prezentowali regionalne potrawy i wyroby (...)
artykuł premium
Przeczytałeś tylko fragment tekstu.
Chcesz mieć dostęp do pełnej treści tego i wszystkich
innych artykułów na Życie.pl?
Przejdź na wersję Premium
już od 5,99 zł miesięcznie
Masz już wykupiony dostęp? zaloguj się
Co otrzymasz w wersji Premium?
Dostęp do pełnych wersji wszystkich artykułów
Dostęp do e-wydań
Dostęp do ogłoszeń drobnych z gazety Życie Podkarpackie
Rabaty przy prenumeracie
Dowiedz się więcej
0 Komentarzy
user
skomentuj
Komentujesz jako:
Sonda
Przebywałeś w szpitalu? Ktoś bliski? Czy karmiono Was należycie?
  • Porcje były odpowiednie, jedzenie smaczne
  • Porcje za małe, ale jedzenie dobre
  • Porcje duże, ale potrawy niesmaczne
  • Małe porcje i niedobre jedzenie
  • Byłem w szpitalu, ale jadłem tylko swoje jedzenie
nr 41/2017
E-wydanie
elektroniczna wersja
"Życia Podkarpackiego"
w formacie PDF
przeglądaj
Przejdź na wersję Premium
dostęp do pełnych wersji artykułów
e-wydanie
prenumerata wydania papierowego
sprawdź wersję Premium