Życie Podkarpackie nr 3/2020	Życie Podkarpackie nr 3/2020

Życie Podkarpackie - informacje z regionu Przemyśla, Jarosławia, Lubaczowa, Przeworska

Życie.pl, nr 26/2020, Niedziela 26 stycznia 2020 r., Seweryna i Pauliny
Opublikowano
Jarosław
Od sochacznika do pieczonego udźca z kością
Kampania promocyjna pod hasłem „Smaki Ziemi Jarosławskiej” prowadzona jest od 2015 r. To m.in. limitowane przetwory i produkty regionalne wręczane gościom powiatu oraz promowane podczas różnego rodzaju uroczystości i wydarzeń w całej Polsce.
fot. Starostwo Powiatowe w Jarosławiu
Produkty startujące w konkursie „Z babcinej spiżarni”, organizowanym przez Starostwo Powiatwowe w Jarosławiu, cieszą się ogromną popularnością.

Kilka dni temu – staraniem Starostwa Powiatowego w Jarosławiu – ukazało się unikatowe wydawnictwo Smaki Ziemi Jarosławskiej. To jeden z ważnych elementów wspomnianej kampanii promocyjnej.
– W podtytule książki wyjaśniona jest idea jej powstania. W zamierzeniach to „Historia miejsca i tradycje dawnych lat” (...)

artykuł premium
Przeczytałeś tylko fragment tekstu.
Chcesz mieć dostęp do pełnej treści tego i wszystkich
innych artykułów na Życie.pl?
Przejdź na wersję Premium
już od 5,99 zł miesięcznie
Masz już wykupiony dostęp? zaloguj się
Co otrzymasz w wersji Premium?
Dostęp do pełnych wersji wszystkich artykułów
Dostęp do e-wydań
Dostęp do ogłoszeń drobnych z gazety Życie Podkarpackie
Rabaty przy prenumeracie
Dowiedz się więcej
0 Komentarzy
user
skomentuj
Komentujesz jako:
nr 3/2020
E-wydanie
elektroniczna wersja
"Życia Podkarpackiego"
w formacie PDF
przeglądaj
Przejdź na wersję Premium
dostęp do pełnych wersji artykułów
e-wydanie
prenumerata wydania papierowego
sprawdź wersję Premium